Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Toplam Piyasa Değeri
$2,66 Trilyon -1.11%
Pay Tablosu
Bitcoin
59,0%
Ethereum
11,3%
Altcoinler
29,6%
Yatırımcı Duygusu
KorkakAçgözlü
69/100Açgözlülük
Sezon Endeksi
BitcoinAltcoin
35.1/100

XRP için İyi Haber! Ripple, SEC’e Karşı Bir Galibiyet Daha Aldı

Yargıç Sarah Netburn, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC)

Yargıç Sarah Netburn, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple’ın lobicilik çabalarıyla ilgili belge talebini reddetti. Mahkemenin bu kararı, Ripple’ın XRP’nin düzenleyici statüsüyle ilgili olarak aradığı veya aldığı yasal tavsiyeyi SEC’in almasının yasaklanmasının ardından geldi.

Yargıç, mahkeme emrinde, Ripple’ın lobicilik çabalarının SEC’in iddialarıyla ilgisinin olmadığını belirtti. Neburn, SEC’in şikayetinden sonra belgelerin ortaya konulmasına zorlama talebini de reddetti.

Altıncı ifade verme talebi de peşinen reddedildi. Bu, düzenleyicinin bir kez daha talepte bulunabileceği anlamına geliyor.

Yargıç aynı zamanda SEC’e ek ifadeler alabilmesi için kısmen izin verdi. ABD’li düzenleyici, beş Ripple çalışanının daha görevden alabilecek.

Mahkeme dün, duruşma öncesi keşif aşamasını da iki ay uzatmıştı.

Binance, 牛来 tokenını yani Niu Lai isimli altcoin projesini 9
Sıradaki Haber Binance Yeni Bir Altcoin Listeliyor: İşte Ayrıntılar