Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Solana CEO’sunden Biden Yönetimine Sert Eleştiri

Solana CEO’su Anatoly Yakovenko Biden yönetimini teknoloji sektöründe iş yaratımını engellemekle eleştiriyor. Yakovenko ABD’deki kripto para düzenlemelerinin sektöre zarar verdiğini savunuyor. Teknoloji işlerinin büyümesi hükümet politikaları nedeniyle sekteye uğruyor.

Solana CEO’su Anatoly Yakovenko Biden yönetimini teknoloji sektöründe iş yaratımını

Solana CEO’su ve kurucu ortağı Anatoly Yakovenko Biden yönetimine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Özellikle ABD’de teknoloji sektöründe iş yaratımı konusunda hükümetin başarısız olduğunu düşünüyor. Yakovenko’ya göre Solana ekosistemindeki birçok iş ABD’de olabilirdi ancak bu fırsatlar yurtdışına kaydırıldı. Bu durum hem teknoloji sektörü hem de ABD iş gücü açısından büyük bir kayıp olarak görülüyor.

ABD İş Piyasasındaki Durgunluk Teknoloji Sektörünü Etkiliyor

Son dönemde açıklanan veriler ABD iş piyasasında bir yavaşlamaya işaret ediyor. Açık iş pozisyonlarının 7,7 milyona düştüğü bir ortamda iş yaratımı konusunda artan endişeler dikkat çekiyor.

Solana CEO’sunden Biden Yönetimine Sert Eleştiri - 1
Solana CEO’sunden Biden Yönetimine Sert Eleştiri - 1

Düşüş özellikle teknoloji sektörü için endişe verici bir tablo ortaya koyuyor. Solana Vakfı’ndan Austin Federa şu anda Solana topluluğunda 237 açık pozisyon olduğunu belirterek ilgilenen adayların bu fırsatları değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

ABD’nin Kripto Para Düzenlemeleri Yanlış Yolda mı?

Yakovenko’nun eleştirileri sadece iş yaratımı ile sınırlı değil. ABD’nin kripto para düzenlemelerine de sert bir şekilde karşı çıkıyor. Özellikle Kongre Üyesi Ritchie Torres’in de belirttiği gibi SEC’nin kripto paraları sınıflandırma konusundaki basit yaklaşımlarının sektöre zarar verdiğini düşünüyor.

Solana CEO’sunden Biden Yönetimine Sert Eleştiri - 2
Solana CEO’sunden Biden Yönetimine Sert Eleştiri - 2

Yakovenko ABD hükümetinin yeniden seçime odaklanarak iyi yönetişimden uzaklaştığını savunuyor. Özellikle Kaliforniya gibi yenilikçi bölgelerdeki teknoloji işlerinin büyümesi hükümet politikaları nedeniyle sekteye uğruyor.

ABD iş piyasası üzerindeki belirsizlikler artarken önümüzdeki raporlar daha fazla zorlukları gözler önüne serebilir. Yakovenko hükümetin politikalarının Blockchain gibi yüksek teknoloji alanlarında istikrarlı işlerin büyümesini engellediğini vurguluyor.