Ana Sayfa Arama
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Binance TR - 100 Milyon Ödül Havuzu

Binance Yine Yatırımcıları Şok Etti: 5 Altcoin Delist Ediliyor

Binance, Stella (ALPHA), Biswap (BSW), Komodo (KMD), LeverFi (LEVER) ve LTO Network (LTO) isimli altcoin’leri 4 Temmuz 2025’te listeden çıkarıyor. Alınan karar ilgili altcoin’lerin yatırımcıları için olumsuzluk demek. Binance kullanıcılarına alım-satım botlarını ve portföylerini zamanında güncellemelerini tavsiye ediyor.

Piyasa Duygusu: Açgözlü
Bitcoin Hakimiyeti: 62,5% Altcoin Hakimiyeti: 37,5%

Doğruluk KontrolüDoğruluk Kontrolü: Mesut İnan

Binance, Stella (ALPHA), Biswap (BSW), Komodo (KMD), LeverFi (LEVER) ve

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance yine yaptı yapacağını. 4 Temmuz 2025 tarihinde beş farklı kripto parayı platformundan kaldıracağını açıkladı. Stella (ALPHA), Biswap (BSW), Komodo (KMD), LeverFi (LEVER) ve LTO Network (LTO) isimli altcoin’ler bu tarihten itibaren spot işlemlerde kullanılamayacak. Kararın gerekçesi ise proje ekiplerinin yetersiz bağlılığı, düşük işlem hacmi ve teknik güvenlik açıkları olarak gösterildi.

Listeleme Standartlarına Uymayan Altcoin Projeler Eleniyor

Binance bilindiği üzere belirli aralıklarla tüm listelediği kripto paraları detaylı şekilde değerlendirmeye alıyor. Binance değerlendirmelerde geliştirici ekiplerin projeye olan bağlılığı, teknik geliştirme düzeyi, likidite oranları ve güvenlik açıkları gibi birçok unsuru inceliyor.

Binance
Binance

Son incelemeler sonucunda Binance, ALPHA, BSW, KMD, LEVER ve LTO isimli altcoin’lerin artık platform standartlarını karşılamadığını belirledi. Bu nedenle söz konusu kripto paraların tüm spot işlem çiftleri 4 Temmuz 2025 saat 06.00’da tamamen kapatılacak. Binance kullanıcılarının açık emirlerini bu saat itibarıyla otomatik olarak iptal edecek.

Kullanıcılara Uyarı: Botlarınızı ve Portföylerinizi Güncelleyin

Binance Spot Copy Trading hizmetini kullanan yatırımcılar da bu değişiklikten etkilenecek. 3 Temmuz 2025 saat 06.00’da Copy Trading işlemleri durdurulacak. Binance satılamayan varlıkların kullanıcıların spot hesaplarına aktarılacağını belirtti. İlgili varlıklar piyasa fiyatından satılacak.

4 Temmuz’dan sonra kullanıcılar, bu token’lar için yeni alım emri veremeyecek. Ayrıca, 5 Temmuz’dan itibaren yapılacak ALPHA, BSW, KMD, LEVER ve LTO yatırımları hesaplara yansıtılmayacak. Çekim işlemleri ise yalnızca 3 Eylül 2025’e kadar geçerli olacak.

Binance TR - 100 Milyon Ödül Havuzu